Uni-Pharma Tonosan Immunity 20 φακελίσκοι

Κωδικός 87631 Εταιρεία Tonosan
0/5
Εξαντλημένο
9,88 €
με ΦΠΑ

Ποσότητα: 

Μοιραστείτε το

Καινοτόμος συνδυασμός βιταμινών, ιχνοστοιχείων και φυσικών εκχυλισμάτων πρόπολης, εχινάκειας, λαδανιάς και πρίμουλας.

Επιστημονικά μελετημένη σύνθεση για τις περιόδους που ο οργανισμός χρειάζεται ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Ιδανικό για λήψη πριν και κατά τη διάρκεια του χειμώνα και του φθινοπώρου και σε περιόδους έξαρσης του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης.

Tο Tonosan Immunity είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με επιστημονικά μελετημένη σύνθεση για τις περιόδους που ο οργανισμός χρειάζεται ένα ισχυρό ανοσοποιητικό.

Αποτελείται από έναν καινοτόμο συνδυασμό βιταμινών, ιχνοστοιχείων και φυσικών εκχυλισμάτων.

Η βιταμίνη Α είναι ένα μικροθρεπτικό συστατικό, ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της όρασης, της ανάπτυξης και της προστασίας του επιθηλίου και της ακεραιότητας των βλεννογόνων.

Όπως και η βιταμίνη D εμπλέκεται στην ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος και διαδραματίζουν ρυθμιστικούς ρόλους στις κυτταρικές ανοσοαποκρίσεις και στις ανοσολογικές διαδικασίες επηρεάζοντας τόσο το εγγενές όσο και το επίκτητο ανοσοποιητικό σύστημα.

Η βιταμίνη C είναι γνωστό αντιοξειδωτικό που αναστέλλει την υπεροξείδωση των μεμβρανικών φωσφολιπιδίων και απαιτείται για τη σύνθεση αρκετών ορμονών. Επίσης, η βιταμίνη C μειώνει τη διάρκεια των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος και η συμπλήρωση της βελτιώνει τη λειτουργία του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι το φολικό οξύ (βιταμίνη Β9) και η κοβαλαμίνη (βιταμίνη Β12) παίζουν καθοριστικό ρόλο στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς τα ανεπαρκή επίπεδά τους μπορούν να αλλάξουν δραστικά την ανοσοαπόκριση.

Ο ψευδάργυρος είναι ζωτικής σημασίας για την κανονική ανάπτυξη και λειτουργία των κυττάρων που μεσολαβούν στην έμφυτη ανοσία, καθώς η ικανότητά του να λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό και να σταθεροποιεί τις μεμβράνες υποδηλώνει ότι έχει ρόλο στην πρόληψη βλαβών που προκαλούνται από ελεύθερες ρίζες κατά τη διάρκεια φλεγμονωδών διεργασιών.

Ο χαλκός είναι απαραίτητος για τη βέλτιστη έμφυτη ανοσολογική λειτουργία, και η διατροφική ανεπάρκεια οδηγεί σε αυξημένη ευαισθησία σε βακτηριακές λοιμώξεις.

Το σελήνιο είναι ένα ισχυρό θρεπτικό αντιοξειδωτικό που εκτελεί βιολογικές επιδράσεις και επηρεάζει έντονα τις φλεγμονές και τις ανοσολογικές αντιδράσεις.

Η πρόπολη είναι ένα ρητινώδες υλικό που συλλέγεται από μέλισσες και εμφανίζει αντιμικροβιακή, αντιιική και αντιμυκητιακή δράση.

Η εχινάκεια είναι ένα πολυετές φαρμακευτικό βότανο με σημαντικές ανοσοδιεγερτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, και χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος αλλά και για τη βραχυπρόθεσμη πρόληψη και θεραπεία του.

Η πρίμουλα είναι ένα πολυετές φυτό που χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως φυτικό φαρμακευτικό προϊόν για τις αποχρεμπτικές του ιδιότητες στον βήχα που σχετίζεται με το κρυολόγημα. Ένα μείγμα σαπωνινών από πρίμουλα παρουσίασε δραστικότητα κατά του ιού της γρίπης, προκαλώντας σημαντική αναστολή.

Το εκχύλισμα από κίστο είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες προσφέροντας αντιοξειδωτική προστασία ενώ από ευρήματα μελετών προκύπτει ότι παρουσιάζει αντιική δράση κατά του παθογόνου ιού της γρίπης.

Κατηγορία Ανοσοποιητικό Εταιρεία Tonosan EAN13 5206938419807 Κωδικός 87631
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

1) Για την Ελλάδα τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας (έως 14:00) με τις ταχυμεταφορές easy-mail ή την Boxnow. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές.

Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας.

Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα.

Για αγορές προϊόντων συνολικού κόστους τριάντα εννέα (39,00) € και άνω ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Για αγορές κάτω των 39,00€ η επιβάρυνση είναι: με easymail 3,00€ και με την Boxnow 2,5€ για όλη την Ελλάδα.

Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται σε 1,60 €.

2) Για το εξωτερικό με DHL courier

Η υπηρεσία ισχύει μόνο για προπληρωμένες παραγγελίες (Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα).

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες στην Ευρώπη (πλην Ελλάδος), από την μέρα της παραγγελίας.

Στα υπόλοιπα κράτη αποστέλλονται από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες από την μέρα της παραγγελίας.

Παραδόσεις τις ημέρες Σαββάτου και Κυριακής Δεν Πραγματοποιούνται.

Οι κανονισμοί της ΙΑΤΑ για τις αεροπορικές μεταφορές δεν επιτρέπουν την μεταφορά εύφλεκτων υλικών (πχ. σπρέι, βερνίκια νυχιών, προϊόντα οινοπνεύματος κτλ)

Στις παραγγελίες που πραγματοποιηθεί άρνηση παραλαβής με υπαιτιότητα του πελάτη, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να αναλάβει εξ ολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα του δέματος, έως ότου το δέμα επιστραφεί στην έδρα της εταιρίας μας.

Για την Ευρώπη (πλην Ελλάδας) και για δέματα έως 2 κιλά το κόστος μεταφοράς είναι 21,90€.

Όλες οι παραπάνω τιμές είναι μαζί με το ΦΠΑ και τον επίναυλο καυσίμων. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τυχόν επιπλέον έξοδα που αφορούν στο τελωνείο της εκάστοτε χώρας αποστολής. Τυχόν πρόσθετα έξοδα (Τελωνειακοί Δασμοί, Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης και/ή Εισαγωγικός Φόρος, έξοδα εκτελωνισμού, αποθήκευσης κλπ) κατά τα οριζόμενα στις κείμενες διατάξεις που προβλέπουν τις σχετικές χρεώσεις στο κράτος αποστολής, πέραν των εξόδων αποστολής, βαρύνουν τον καταναλωτή (για αποστ

***


Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρείας μας. H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Για διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην φόρμα επικοινωνίας του copharmacy.gr.
Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 2 ημερών η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.  

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμού: 5505 0842 55 630
IBAN: GR7101725050005505084255630     * Ισχύει μόνο για Ελλάδα.

Eurobank
Αρ. Λογαριασμού: 00260 9001 1020 0190 891
IBAN: GR6702609000000110200190891 * Ισχύει μόνο για Ελλάδα.

Εθνική Τράπεζα
Αρ. Λογαριασμού: 225/015527-68
IBAN: GR4601102250000022501552768 * Ισχύει μόνο για Ελλάδα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στην περίπτωση πληρωμής μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να δηλώνετε τον κωδικό παραγγελίας 


2. Με Αντικαταβολή
, κατά την παράδοση των προϊόντων (η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα 1,6€).


3. Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας
 Visa, MasterCard, Maestro.

Ασφαλές περιβάλλον καταχώρησης των στοιχείων της κάρτας

4. Iris Online Payments

Mε αυτήν την υπηρεσία έχετε τη δυνατότητα πληρωμής με χρέωση λογαριασμού πληρωμών μέσω του ebanking της τράπεζας σας.

 

Bήματα:

Επιλέξτε την υπηρεσία IRIS online payments ως τρόπο πληρωμής.

 

Επιλέξτε την τράπεζά σας και αυτόματα θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον του ebanking της τράπεζας.

 

Δίνοντας την έγκρισή σας πραγματοποιείτε την πληρωμή με μεταφορά πίστωσης από τον τραπεζικό λογαριασμό σας.