Solgar L-Glutamine 1000mg Συμπλήρωμα Διατροφής  L-Γλουταμίνης 60 Ταμπλέτες

Κωδικός 612540 Εταιρεία Solgar
0/5
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
21,40 €
με ΦΠΑ

Ποσότητα: 

Μοιραστείτε το
  • Αμινοξύ που χρειάζεται για κάθε μυ του σώματος
  • Δημοφιλές σε άτομα με μόνιμα δραστήριο τρόπο ζωής
  • Καλό συμπλήρωμα για όσους χρησιμοποιούν ήδη σκόνη ορού γάλακτος
  • Ανήκει στη σειρά αμινοξέων εξαιρετικής ποιότητας της Solgar
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ

To Solgar® L-Glutamine 1000 mg Tablets συγκαταλέγεται στα προϊόντα αμινοξέων εξαιρετικής ποιότητας της Solgar, που περιέχει L-Γλουταμίνη, ένα απαραίτητο αμινοξύ για κάθε μυ του σώματος. Τα αμινοξέα είναι τα θεμέλια της πρωτεΐνης και χρειάζονται για πολλές εσωτερικές λειτουργίες του σώματος.

Ταξινομούνται σε «βασικά» ή «μη βασικά», με τα βασικά αμινοξέα να μην μπορούν να παραχθούν από το σώμα και να πρέπει να συμπληρώνονται από τη διατροφή για να διατηρηθεί η γενική καλή υγεία. Τα αμινοξέα μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης από το σώμα για τη δημιουργία ορμονών, ενζύμων, νευροδιαβιβαστών, αντισωμάτων και φορέων θρεπτικών συστατικών. Ανεπαρκής πρόσληψη βασικών αμινοξέων αυξάνει την ανάγκη του σώματος για μη βασικά αμινοξέα, είτε μέσω της διατροφής ή με πρόσληψη συμπληρωμάτων. Οι τροφές που αυξάνουν την πρόσληψη αμινοξέων είναι κρέας, φασόλια, τυρί και αυγά.

Η L-Γλουταμίνη είναι το πιο συνηθισμένο αμινοξύ και βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στους μύες. Ουσιαστικά, περίπου 60% της συνολικής ποσότητας αμινοξέων στους μύες είναι γλουταμίνη. Θεωρείται μη βασικό αμινοξύ (επειδή παράγεται από το σώμα), αλλά, καθώς παρέχει καύσιμο στους μύες, ορισμένες φορές απαιτείται περισσότερη γλουταμίνη, που δεν μπορεί να παραχθεί σε επαρκείς ποσότητες. Για παράδειγμα, κατά την έντονη άσκηση, τα αποθέματα γλουταμίνης μειώνονται, καθώς το σώμα τίθεται σε κατάσταση έντασης και απαιτείται περισσότερη γλουταμίνη σε μύες και τένοντες. Σε αυτή την περίπτωση, για να ελαχιστοποιηθεί η διάσπαση των μυών, πρέπει να προσλαμβάνουμε γλουταμίνη από τη διατροφή ή μέσω συμπληρωμάτων.

Οι φυσικές πηγές γλουταμίνης είναι μοσχαρίσιο κρέας από ζώα που τρέφονται με χορτάρι, ψάρι ελεύθερης αλιείας, τυρί κότατζ, σπαράγγι και μπρόκολο. Ακόμα κι όταν συμπεριλαμβάνετε τροφές πλούσιες σε γλουταμίνη στη διατροφή σας ή χρησιμοποιείτε σκόνη ορού γάλακτος, μπορεί να σας ωφελήσει η λήψη συμπληρώματος. Το Solgar® L-Glutamine 1000 mg καταναλώνεται με 1-2 Ταμπλέτες καθημερινά.

Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*



ΧΩΡΙΣ αλάτι, ζάχαρη, άμυλο, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση ανάμεσα στα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 33536/24.04.2013
Κατηγορία Βιταμίνες & Συμπληρώματα Εταιρεία Solgar EAN13 033984012547 Κωδικός 612540
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας (έως 14:00) με τις ταχυμεταφορές easy-mail ή την Boxnow. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές που ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση του δέματος.

Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας.

Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα.

Για αγορές προϊόντων συνολικού κόστους τριάντα εννέα (39,00) € και άνω ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Για αγορές κάτω των 39,00€ η επιβάρυνση είναι: με easymail 3,00€ και με την Boxnow 2,5€ για όλη την Ελλάδα.

Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται σε 1,60 €.

***


Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρείας μας. H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Για διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην φόρμα επικοινωνίας του copharmacy.gr.
Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 2 ημερών η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.  

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμού: 5505 0842 55 630
IBAN: GR7101725050005505084255630     * Ισχύει μόνο για Ελλάδα.

Eurobank
Αρ. Λογαριασμού: 00260 9001 1020 0190 891
IBAN: GR6702609000000110200190891 * Ισχύει μόνο για Ελλάδα.

Εθνική Τράπεζα
Αρ. Λογαριασμού: 225/015527-68
IBAN: GR4601102250000022501552768 * Ισχύει μόνο για Ελλάδα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στην περίπτωση πληρωμής μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να δηλώνετε τον κωδικό παραγγελίας 


2. Με Αντικαταβολή
, κατά την παράδοση των προϊόντων (η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα 1,6€).


3. Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας
 Visa, MasterCard, Maestro.

Ασφαλές περιβάλλον καταχώρησης των στοιχείων της κάρτας

4. Iris Online Payments

Mε αυτήν την υπηρεσία έχετε τη δυνατότητα πληρωμής με χρέωση λογαριασμού πληρωμών μέσω του ebanking της τράπεζας σας.

 

Bήματα:

Επιλέξτε την υπηρεσία IRIS online payments ως τρόπο πληρωμής.

 

Επιλέξτε την τράπεζά σας και αυτόματα θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον του ebanking της τράπεζας.

 

Δίνοντας την έγκρισή σας πραγματοποιείτε την πληρωμή με μεταφορά πίστωσης από τον τραπεζικό λογαριασμό σας.