LAMBERTS MULTI GUARD ADVANCE 60TABS

Πλήρης κάλυψη διατροφικών αναγκών & αντιοξειδωτική προστασία

Κωδικός 6211453 Εταιρεία Lamberts
0/5
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
23,08 €
με ΦΠΑ

Ποσότητα: 

Μοιραστείτε το

Με Λουτεΐνη και Εκχυλίσματα Βοτάνων

Το Multi-Guard Advance (πρώην Multi-Max Advance) αποτελεί μία από τις πιο ολοκληρωμένες πολυβιταμίνες, στην δοσολογία της μιας ταμπλέτας ημερησίως. Η συγκεκριμένη φόρμουλα παρέχει σε αρκετά υψηλά επίπεδα, το σύνολο των πιο σημαντικών μικροθρεπτικών συστατικών. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνει σελήνιο και χρώμιο, 2 πολύ σημαντικά μέταλλα, τα οποία συχνά δεν περιέχονται ή περιέχονται σε μικρές ποσότητες σε άλλες πολυβιταμινούχες φόρμουλες.

Επίσης παρέχει για την υγεία των οστών ικανοποιητικά επίπεδα βιταμινών Κ και D. Συγκεκριμένα, η βιταμίνη D παρέχεται στα συνιστώμενα επίπεδα για άτομα τα οποία εκτίθενται για μικρό χρονικό διάστημα στην ηλιακή ακτινοβολία.

Τέλος παρέχει υψηλά επίπεδα φολικού οξέος και βιταμίνης Β12, κάτι πολύ σημαντικό για την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος (έλεγχος επιπέδων της ομοκυστεΐνης του αίματος).

Αυτό που διαφοροποιεί όμως την φόρμουλα Multi Guard Advance από παρόμοια σκευάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι η περιεκτικότητά της σε πανίσχυρες αντιοξειδωτικές ουσίες. Συγκεκριμένα, περιέχει πράσινο τσάι, ένα από τα πιο ευρέως γνωστά αντιοξειδωτικά (σε επίπεδα που αντιστοιχούν σε ένα φλιτζάνι φρέσκου πράσινου τσαγιού) και λουτεΐνη η οποία είναι γνωστό ότι συμβάλλει στην υγεία των οφθαλμών. Όσον αφορά στην λουτεΐνη, περιέχεται σε 2mg ανά ταμπλέτα, ένα σημαντικό επίπεδο κατά πολύ υψηλότερο από τα επίπεδα λουτεΐνης που περιέχονται σε άλλες πολυβιταμινούχες φόρμουλες για άτομα άνω των 50 ετών που κυκλοφορούν στην αγορά.

Τέλος, η Multi-Guard Advance, παρέχει υψηλής δραστικότητας εκχύλισμα κουρκουμίνης (Turmeric) σε επίπεδα που αντιστοιχούν σε ένα κουταλάκι γλυκού του μπαχαρικού. Η δοσολογία αυτή της κουρκουμίνης είναι ίδια με αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις, που αφορούν στον ευεργετικό ρόλο που διαδραματίζει η κουρκουμίνη στην διατήρηση της υγείας των ατόμων που ακολουθούν Ανατολική Διατροφή.

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 97550/11.11.2014. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Tags: Κούραση, ενέργεια, κρυολόγημα, γρίπη

Διατροφικές πληροφορίες

Aνά ταμπλέτα

Βιταμίνη A 800µg Βιταμίνη D (D3) 10µg Βιταμίνη E 24mg Βιταμίνη C 120mg Θειαμίνη (B1) 5mg Ριβοφλαβίνη (B2) 4mg Νιασίνη (B3) 16mg Βιταμίνη B6 10mg Φολικό Οξύ 200µg Βιταμίνη B12 50µg Βιοτίνη 150µg Παντοθενικό Οξύ (B5) 12mg Ασβέστιο 100mg Μαγνήσιο 50mg Σίδηρος 7mg Ψευδάργυρος 15mg Χαλκός 1mg Μαγγάνιο 0,5mg Σελήνιο 110µg Χρώμιο 200µg Ιώδιο 150µg Χολίνη 5mg Ινοσιτόλη 5mg PABA 5mg Λουτεΐνη 2mg Τιτλοδοτημένο Εκχύλισμα Κουρκουμά 50mg Τιτλοδοτημένο Εκχύλισμα Δενδρολίβανου 13mg Τιτλοδοτημένο Εκχύλισμα Σπόρου Κόκκινου Σταφυλιού 50mg Ταμπλετοποίηση με : Κυτταρίνη, Ανθρακικό Ασβέστιο, Βιταμίνη C (Ασκορβικό οξύ), Οξείδιο του Μαγνησίου, Βιταμίνη Ε (dl-α-τοκοφερόλη), Εκχύλισμα Κουρκουμά (Curcuma longa), Εκχύλισμα Σπόρων Σταφυλιού (Vitis vinifera), Κιτρικός Ψευδάργυρος, Επικάλυψη Ταμπλέτας (Υδρόξυπροπυλο Μεθυλοκυτταρίνη, Στιλβωτικοί Παράγοντες: Πολυδεξτρόζη & Ανθρακικό Ασβέστιο, Χρώσεις: Οξείδιο του Σιδήρου), Παράγοντες Αντισυσσωμάτωσης, (Διοξείδιο του Πυριτίου, Στεατικό Μαγνήσιο & Στεατικό Οξύ), Σίδηρος (Φουμαρικός Σίδηρος), Νιασίνη (Νικοτιναμίδιο), Παντοθενικό Οξύ (Παντοθενικό Ασβέστιο), Εκχύλισμα Δενδρολίβανου (Rosmarinus officinalis L), Διασταυρούμενη Νατριούχος Σελλουλόζη, Βιταμίνη Β6 (Υδροχλωρική Πυριδοξίνη), Διτρυγική Χολίνη, Σύμπλεγμα Λουτεΐνης (Tagetes erecta L) & Αντιοξειδωτικά: Εκχύλισμα Δενδρολίβανου), Βιταμίνη Α (Οξική Ρετινόλη), Γλυκονικός Χαλκός, Μονονιτρική Θειαμίνη, Βιταμίνη D3, Βιταμίνη Β12 (Κυανοκοβαλαμίνη), Παρα-αμινο Βενζοϊκό Οξύ, Ινοσιτόλη, Γλυκονικό Μαγγάνιο, Ριβοφλαβίνη, Πικολινικό Χρώμιο, Σελήνιο (L-Σέληνομεθειονίνη & Νατριούχο σελήνιο), Φολικό οξύ, Ιωδικό Κάλιο, Βιοτίνη.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Χρόνος αφομοίωσης : Λιγότερο από 1ώρα.

Δοσολογία : 1 ταμπλέτα ημερησίως.Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη : Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Αλλεργίες : Καμία (Δείτε Κεφάλαιο “Αλλεργίες” στο πέρας του τεχνικού καταλόγου).

Προφυλάξεις : Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Το προϊόν αυτό περιέχει σίδηρο, του οποίου αν γίνει κατάχρηση, μπορεί να είναι βλαβερό για τα μικρά παιδιά. Φυλάξτε τα σε σημείο ασφαλές από τα παιδιά.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΟΒΑΛ ΤΑΜΠΛΕΤΑ

Συσκευασία : 60

Κωδικός : 8432

Κατηγορία Βιταμίνες - Συμπληρώματα Εταιρεία Lamberts EAN13 5055148412487 Κωδικός 6211453
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας (έως 14:00) με τις ταχυμεταφορές easy-mail ή την Boxnow. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές που ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση του δέματος.

Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας.

Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα.

Για αγορές προϊόντων συνολικού κόστους τριάντα εννέα (39,00) € και άνω ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Για αγορές κάτω των 39,00€ η επιβάρυνση είναι: με easymail 3,00€ και με την Boxnow 2,5€ για όλη την Ελλάδα.

Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται σε 1,60 €.

***


Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρείας μας. H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Για διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην φόρμα επικοινωνίας του copharmacy.gr.
Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 2 ημερών η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.  

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμού: 5505 0842 55 630
IBAN: GR7101725050005505084255630     * Ισχύει μόνο για Ελλάδα.

Eurobank
Αρ. Λογαριασμού: 00260 9001 1020 0190 891
IBAN: GR6702609000000110200190891 * Ισχύει μόνο για Ελλάδα.

Εθνική Τράπεζα
Αρ. Λογαριασμού: 225/015527-68
IBAN: GR4601102250000022501552768 * Ισχύει μόνο για Ελλάδα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στην περίπτωση πληρωμής μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να δηλώνετε τον κωδικό παραγγελίας 


2. Με Αντικαταβολή
, κατά την παράδοση των προϊόντων (η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα 1,6€).


3. Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας
 Visa, MasterCard, Maestro.

Ασφαλές περιβάλλον καταχώρησης των στοιχείων της κάρτας

4. Iris Online Payments

Mε αυτήν την υπηρεσία έχετε τη δυνατότητα πληρωμής με χρέωση λογαριασμού πληρωμών μέσω του ebanking της τράπεζας σας.

 

Bήματα:

Επιλέξτε την υπηρεσία IRIS online payments ως τρόπο πληρωμής.

 

Επιλέξτε την τράπεζά σας και αυτόματα θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον του ebanking της τράπεζας.

 

Δίνοντας την έγκρισή σας πραγματοποιείτε την πληρωμή με μεταφορά πίστωσης από τον τραπεζικό λογαριασμό σας.